Lördagen den 31/10 var det Alla helgons dag. En av de viktigaste dagarna på året för Malmö kyrkogårdsförvaltning, då Malmöbor och många andra kommer i stora antal till våra kyrkogårdar och minneslundar.

Klockstapeln på Östra kyrkogården, tillfälligt ljussatt på Alla helgons dag som ett test inför nästa års 100-årsjubiluem på Östra.

I år var förutsättningarna annorlunda än andra år på grund av Corona och vi hade bett er att, om möjligt, försöka komma på andra tider än just på lördagen. Många hade hörsammat detta och vi noterade att besökarna var fler dagarna innan och mer utspridda under helgen. Alla höll gott avstånd i minneslundarna, även om det stundtals var mycket folk på plats.

Tack för att ni kom och för att ni visade hänsyn till varandra och till vår personal på plats. Förhoppningsvis blir nästa års Allhegonafirande som vanligt igen!